top of page

The “Elevator Park” industrial complex is located in the Ciocana sector on Uzinelor 2 street. The first lines are located on Varnița and Uzinelor streets.

On the territory are available 40,000 m² of spaces for rent and Elevators with a total volume of 33,000 tons. 

Caracteristica generală a structurii şi organizarea întreprinderii

Fostul Combinat de Produse Cerealiere din Chişinău, actual SRL ”Elevator Park”, a fost format în a.1952 în baza morii de grâu cu fabricarea făinei pe trei sortimente, cu productivitatea de 150 t/24 ore.Republica Moldova fiind o țară agrară cu producere anuală de cereale foarte bogată, necesită și de un centru de prelucrare stocare și comercializare pentru care și servește Elevator Park. Aici este locul unde materia primă odată adusă aici este garantat că va fi comercializată atât la întreprinderile locale cât și în străinătate prin intermediul Căii Ferate cu care noi facem legatură directă.

Activitatea de bază constă în prestarea serviciilor de păstrare (46270 tone), separare, uscare, fumegație și comercializare a produselor cerealiere așa ca grâu alimentar, grâu furajer, porumb, orz, semințe de floarea soarelui, semințe de rapiță, șrot de soie etc. Datorită laboratorului ce este dotat cu utilaj performant și termometriei care afișează  date despre starea temperaturii în silosuri, materia primă ce este depozitată în Elevator și eliberată la clienți este de înaltă calitate și satisface standardele internaționale ce dă posibilitatea de a realiza cerealele pe piața externă.

În trecut erau dezvoltate două sectoare al nutrețurilor combinate granulate și negranulate și morărit cu doua mori de grâu și de porumb. La moment Compania pune accentul pe creșterea calității de deservire a clienților și dezvoltarea unor noi ramuri așa ca poducerea uleiului din floarea soarelui,soie, producerea de brichete, marirea capacităților de prelucrare a materiei prime.

15 hectares in the heart of the industrial area of Chisinau

SERVICES

STORAGE OF CEREALS 

6gHG9k0Y4D4.jpg

STORAGE OF CEREALS 

STORAGE OF CEREALS 

11.jpg

STORAGE OF CEREALS 

УСЛУГИ

TERRITORY

for zona 1 (3)_page-0001.jpg

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

SCHEMA PARCĂRILOR

ZONA A_page-0001.jpg
ZONA B_page-0001.jpg
ZONA C_page-0001.jpg
ZONA r_page-0001.jpg

110+

Customers

15 ha

​Total area

40,000 m²

Space for rent

70

Buildings for rent

ПРОЕКТЫ
КОНТАКТЫ

CONTACTS

Answers to questions

We will be happy to answer all your questions on

+373 67 130 222. Or simply fill out the form below:

Main office

Str. Uzinelor, 2, Chisinau

elevatorpark.group@gmail.com

Phone: +373 67 130 222

The information has been sent. Thank you!

Call: +373 67 130 222

bottom of page